25% korting op Lomo-modellen

In een tijd waarin camera’s alleen maar duurder lijken te worden (sommige modellen zijn sinds hun introductie 15 procent in prijs gestegen), is het altijd leuk als iemand het omgekeerde doet. Omdat Lomografie deze maand z’n 25e verjaardag viert en de legendarische Lomo LC-A, de camera waarmee het allemaal begon, 33 jaar bestaat, krijg je tot 25 juni maar liefst 25 procent korting in de Lomography Shop op de aanschaf van je LC-A of LC-Wide. Klik bij het afrekenen Use Voucher aan, vul de couponcode 25YEARS in en klik op Toepassen.

Meer nieuws voor analoge koopjesjagers: de Factory Store van de Impossible-fabriek in Enschede sluit de 24e z’n deuren. Tot en met de 23e worden B-keus films en dergelijke met extra korting verkocht. Hier meer informatie.

Lees ook:Gratis ringflitser bij Lomo- of Diana-camera
Lees ook:Lomo-camera’s in jubileumuitvoering
Lees ook:Lomo-camera krijgt groothoekbroertje
Lees ook:Lomo’Instant Wide: chique directklaarcamera
Lees ook:Analoog middenformaat en Zeiss voor digitaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.