Impossible in zee met Eley Kishimoto

Opnieuw blijkt maar weer dat analoog het nieuwe digitaal is, want directklaarcamera- en -filmfabrikant Impossible is een samenwerkingsverband aangegaan met het hippe Britse designmerk Eley Kishimoto. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van ze gehoord, maar mijn hipheid… enfin. Het resultaat is een zwart-witfilm voor Polaroid 600- en de eigen I-1-camera’s die voorzien is van een grafisch zwart-witpatroon waar anders een saai wit randje zit. Deze speciale ‘Flash’-editie ziet er inderdaad gelikt uit, en hij is nog nauwelijks duurder ook dan de gewone zwart-witfilm. Bij Polaroid zullen ze spijt als haren op hun hoofd hebben dat ze hun laatste fabriek aan de Nederlanders hebben overgedaan, en als Nederland na de verkiezingen in het kielzog van de Britten besluit uit de EU te stappen, hebben we in elk geval nog iets gemeenschappelijks…

Lees ook:Polaroid-film heet weer Polaroid als vanouds
Lees ook:K-5 Limited Edition in zilver
Lees ook:Zwart-wit: tijdloos mooi
Lees ook:Impossible heet voortaan… Polaroid Originals
Lees ook:24e nummer Denatuurin! tevens laatste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.