Nieuw instax-formaat: hip to be square

Volgend jaar brengt Fujifilm een nieuw directklaarformaat uit: instax SQUARE. Met een beeldmaat van 62 x 62 millimeter zit het tussen beide huidige instax-formaten in. Vierkante foto’s zijn populairder dan ooit (Instagram! Hoewel het daar inmiddels geen verplicht nummer meer is…), en hoewel Polaroid in een grijs verleden ook met vierkante formaten werkte, waren instax-foto’s altijd rechthoekig. Nu speelt Fujifilm dus in op deze trend. Naast een nieuwe film komt er ook een bijpassende camera. Hier een voorproefje.

Lees ook:Fujifilm instax-film goes Monochrome
Lees ook:Polaroid-film heet weer Polaroid als vanouds
Lees ook:Be Instant Square or be square
Lees ook:Instagram laat verplicht vierkant formaat los
Lees ook:Fujifilm instax mini 70 geknipt voor selfies

Eén reactie op “Nieuw instax-formaat: hip to be square

  1. Instax

    Ben heel benieuwd of dit ook weer een hit gaat worden net als bij de Instax Mini 8. Misschien is de polaroid trend echt voorbij, hopelijk niet tho! Altijd leuk wanneer dingen ‘van vroeger’ weer terugkomen in een nieuw jasje!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.