Nieuwe actiecamera’s voor waaghalzen

Voor echte durfallen die graag de actie van binnenuit vastleggen, brengt Transcontinenta een aantal nieuwe actiecamera’s van het merk iON op de markt. De iON The Game is een draadloze sportcamera met ingebouwde Wi-Fi en uploadfunctie naar YouTube en Facebook, die desgewenst wordt geleverd met helm- en fietskit. Voor volbloed snelheidsduivels is er de Air Pro Speed, inclusief zuignapbevestiging en 12 volts lader. Met een stuurbevestiging kan deze waterdichte camera ook op de motor worden gebruikt. Zowel ‘Full HD’-video, 5-megapixelfoto’s als stop-motionfilmpjes behoren tot de mogelijkheden, terwijl het groothoekobjectief zorgt voor een dynamisch perspectief. Met de Remote PODZ kun je maximaal acht Air Pro-camera’s op afstand bedienen. Elke camera komt inclusief 8 gigabyte gratis opslagruimte op de iON CLOUD.

Lees ook:Panasonic G7: 4K-video voor iedereen
Lees ook:Nieuwe iPod touch met AF en Full HD
Lees ook:Sony RX0 altijd en overal paraat
Lees ook:Leica slaat nieuwe weg in met Q
Lees ook:Nikon introduceert waterdichte systeemcamera 1 AW1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.