Verre Reizen Event: ook interessant voor fotografen

Machu Picchu, Peru. © Luis Gamero / PROMPERÚ

Wie verre reizen maakt, heeft veel te vertellen… én veel te laten zien. Op 22 en 23 oktober staat de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan in Den Haag in het teken van het Verre Reizen Event voor de ware globetrotter, die Europa zoetjesaan wel heeft gezien. Ook de fotograaf komt op deze beurs alvast aan zijn/haar trekken: speciaal voor deze gelegenheid verzorgt Getaway Travel diverse fotoworkshops. Aan de kassa kost een kaartje een tientje (kinderen t/m 17 jaar gratis), maar wie online boekt, krijgt niet alleen € 2,50 korting maar bovendien een gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine, vóór en dóór reizigers. Parkeren is gratis, net als de shuttlebus vanaf Den Haag CS. Hier vind je meer informatie en kun je je alvast aanmelden.

Lees ook:Noorderlichtdag en -workshops bij Voigt Travel
Lees ook:Sacha de Boer over portretfotografie
Lees ook:5e editie Metro Photo Challenge
Lees ook:Tadao Cern bij PictureThis Den Haag
Lees ook:FSC Junior-natuurfotowedstrijd voor kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.