Een echte Ilvy Njiokiktjien aan je muur…?

Zilveren Camera-winnares Ilvy Njiokiktjien is zacht uitgedrukt geen onbekende… Als je altijd een echte foto van haar wilde hebben, dan is nú je kans. Ilvy en journaliste Elles van Gelder, die al eerder bij World Press Photo in de prijzen vielen met Afrikaner Blood zoeken namelijk via crowdfunding financiering voor de montage van hun laatste project: One Carefree Night. Over het jaarlijkse schoolbal, dat een lichtend baken is in een arme, door misdaad geteisterde wijk in Kaapstad.

Voor 99 euro sleep je een originele Limited Edition-print naar keuze in de wacht, die normaliter een veelvoud daarvan kost. Maar je kunt ook al vanaf 5 euro een steentje bijdragen, of bijvoorbeeld het duo FROG IN A TENT voor een multimediaworkshop inhuren. Dat laatste kost natuurlijk iets meer…Liever je naam op de aftiteling? Kan ook! De dames hebben 20 mille in totaal nodig, en daarvan is pas ruim de helft binnen, met nog slechts een kleine twee weken te gaan. Dus zegt het voort – als er méér geld dan nodig binnenkomt, steken Ilvy en Elles dat niet in hun zak, maar wordt het geïnvesteerd in een volgend project over Zuid-Afrika. En de gulle gevers krijgen natuurlijk hun goodies. En mocht het benodigde bedrag onverhoopt niet worden gehaald, dan krijgt iedereen z’n geld terug. Hier vind je meer informatie en kun je meedoen.

Lees ook:Personal drone voor selfiekickers
Lees ook:Supergroothoek voor Neptune Art Lens-systeem
Lees ook:100 verjaardagen als boek en tentoonstelling
Lees ook:Ilvy Njiokiktjien wint Zilveren Camera met foto begrafenis Mandela
Lees ook:Kickstarter-project om je oude analoge camera te digitaliseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.