Door Het Oog van/met Humberto Tan

Foto: Frans Schepers / Rewilding Europe

Zondagavond wordt op de tv-zender National Geographic de documentaire Door Het Oog met Humberto Tan uitgezonden. Tan, die ook als fotograaf zijn sporen ruimschoots verdiend heeft, trekt er met zijn camera op uit om het werk van Rewilding Europe te illustreren. Deze organisatie zet zich in voor het herstel van de ‘wilde natuur’ in Europa, onder andere door verdwenen diersoorten te herintroduceren in hun oorspronkelijke leefgebied. Tan bezoekt in dit kader natuurgebieden in Kroatië en Italië op fotojacht naar onder meer beren, wolven en lynxen.

Op donderdag 23 november verschijnt een speciale, eenmalige editie van het magazine HUMBERTO, en ook CameraNU.nl doet een duit in het zakje, met speciale aanbiedingen waarbij je bij aanschaf korting, een waardebon of een gratis workshop ontvangt. Op vrijdag 24 november gaat de speciale webpagina met alle acties live.

Lees ook:Aernout Overbeeke: Ndoto – Tanzania Dream
Lees ook:Humberto Tan fotografeert Aruba
Lees ook:CameraNU.nl zet miljoenste klant in het zonnetje
Lees ook:Wolven in Duitsland
Lees ook:Exoten in het dierenrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.