Win de Frans Lanting Award met je mooiste natuurfoto

Frans Lanting is een van de beroemdste natuurfotografen ter wereld. Geen wonder dus dat het Wereld Natuur Fonds z’n fotowedstrijd naar hem heeft vernoemd. Dit jaar staat de WNF Photo Award in het teken van het thema Wereld Natuur. Alle amateur(natuur)fotografen in Nederland kunnen meedoen. In de jury zitten naast Frans Lanting himself ook onder anderen astronaut André Kuipers en presentator Humberto Tan. Je hoeft geen dure camera te hebben om mee te doen, en inzenden kan tot 20 september via de speciale website. Naast de Frans Lanting Award zijn er ook aparte wedstrijden voor tieners (12-18) en kinderen van 6 tot 12. Uiteraard zijn er mooie prijzen, zoals Canon-camera’s en een exclusieve workshop met, jawel, Frans Lanting. De prijsuitreiking vindt 13 december plaats in het Museon in Den Haag, waar alle genomineerde en winnende foto’s ook worden tentoongesteld.

Lees ook:Inzenden voor 3e WNF-Frans Lanting Photo Award
Lees ook:Stem op je favoriete natuurfoto voor Publieksprijs WNF-Frans Lanting Photo Award
Lees ook:Frans Lanting: ‘Er zit muziek in filmen met dSLR’
Lees ook:Nieuwe fotowedstrijd voor professionele fotografen
Lees ook:Wiki Loves Monuments fotowedstrijd weer van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.