FOTO van de dag: zonder geluk…

The New Forest, een schitterend natuurgebied in het zuiden van Engeland. Geweldige historie, geweldig gebied. Ik ben er voor een toeristische reportage in een motorblad. Daarom is het prettig als er af en toe een motorfiets in beeld is. Stilstaand, maar mooier nog rijdend.

Vroeg op, mooi licht. Het lot van een fotograaf. Prachtig rode lucht, mistflarden: Engelser kan het eigenlijk niet. En wat hoor ik daar in de verte? Zou het echt waar zijn? Met de 70-200 in de aanslag wacht ik op de dingen die gebeuren. Waarachtig, een motorfiets, in mijn richting. Met ISO200 neem ik ‘em met 1/500s en f/7.1, op de volle 200mm. Het resultaat: een heerlijke motorplaat, toch?

Lees ook:Ga nooit zonder camera van huis!
Lees ook:Dramatische foto’s Koninginnedag: publiceren of niet?
Lees ook:Leg vast wat je dierbaar is
Lees ook:Lange sluitertijden: leuk!
Lees ook:Alleen goede, of ook nog slechte camera’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.