De motor en het meisje

Motor en meisje

Het verzoek was eenvoudig: wil je een serie foto’s van mij  maken, samen met de droommotor van mijn vriend? Nou is motorfietsen fotograferen geen probleem voor mij: ik doe haast niet anders tijdens mijn reportages voor Moto73. Mensen fotograferen lukt ook, bijvoorbeeld tijdens de trouwreportages die ik geregeld mag maken. Maar motor en meisje: dat komt niet dagelijks voor. En is daarom extra leuk.

We vonden een geschikte locatie in Zeeland, in de buurt van Motoport Goes die zo vriendelijk was de motor (een jonge occasion) even beschikbaar te stellen. Daarna togen wij aan het werk. Op de motor, naast de motor, liggend, zittend, gekleed en minder gekleed.

Ik vind dit een van de geslaagdere opnamen. De motor hoeft er voor mij niet helemaal op, de houding van de vrouw is mooi: zelfbewust, een beetje stoer haast. In het riet is hier net een doorkijkje. Boven de buddy paarse bloemen.

Canon 30D met EF70-200mm f/4L IS USM op 89 mm, 1/500s op f/5.6 (de grootste opening vermijdend: dan is een lens beter!), ISO 125.

Lees ook:Adoptiekinderen Haïti op voorpagina [1/2]
Lees ook:Schrijven met weinig licht
Lees ook:Tip 4|500 Ontspanner heeft meerdere functies
Lees ook:Mensen: beeldig
Lees ook:Tip 24|500: Autofocus – drie instellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.