Ook in fotohandel Black Friday en Cyber Monday

Terwijl Sinterklaas voor de deur staat en iedereen zich afvraagt welke kant het op moet met Piet, is het eerst morgen Black Friday. Bij deze uit de VS overgewaaide uitverkoop zette alle grote online fotowinkels het mes in de prijzen, van camera’s en statieven tot opslag en drones aan toe. De kortingen kunnen flink oplopen en in de meeste gevallen gelden de speciale deals het hele weekend door tot en met Cyber Monday. Met andere woorden: als je aan nieuwe apparatuur toe bent, kan het geen kwaad om de komende dagen de aanbiedingen in de gaten te houden.

Lees ook:Lomography Shop houdt uitverkoop
Lees ook:Tip van de week: tips voor Sinterklaas
Lees ook:Black Friday komt eraan!
Lees ook:Laatste weekend van mei in teken Fotofair
Lees ook:Sony zoekt de diepte op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.