Extra content en tips bij Het Perfecte Plaatje

Foto: William Rutten

Morgenavond is de aftrap van het tweede seizoen van het RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje, waarin BN’ers als Gordon en Monique Smit hun fotografische krachten meten. Om het programma nog interessanter te maken voor (aspirant-)fotografen, stelt hoofdsponsor Canon na elke aflevering online inspirerende content beschikbaar, waaronder video’s. Daarin geven juryleden William Rutten en Cynthia Boll samen met Canon-expert Jip Barth en de gastjuryleden extra uitleg en praktische tips, ook voor de wekelijkse thuisopdracht waaraan iedereen kan meedoen. Hou dus deze pagina in de gaten!

Lees ook:Het Perfecte Plaatje krijgt vervolg
Lees ook:Welke BN’er schiet Het Perfecte Plaatje?
Lees ook:Nikon 100 jaar: virtueel bezoek aan het Nikon Museum
Lees ook:Nieuwe firmware voor EOS-1D Mark IV
Lees ook:Eerste kennismaking met de Canon EOS 5D Mark IV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.