Fotonieuws & fotonieuwtjes van de week

Naast de nieuwe Elements-software vergeet Adobe ook de professionele gebruiker niet. Naar het schijnt, mogen we binnenkort een nieuwe versie van Lightroom verwachten, die zich momenteel in de laatste testfase bevindt.

Het Nederlands Fotomuseum organiseert op 2 november in bioscoop LantarenVenster in Rotterdam een talkshow fotografie onder de titel Fotogasten #8. Hoofdgast is Dana Lixenberg, die eerder dit jaar een prestigieuze prijs in de wacht sleepte met haar project Imperial Courts. Kaarten kosten 9 euro en zijn hier verkrijgbaar.

Onze Lomografische vrienden hebben voor de liefhebber van stijlvol analoog weer een nieuwe variant op de Lomo’Instant directklaarcamera uitgebracht: de Lomo’Instant Oxford. Verkrijgbaar in de Lomography Shop voor 89 euro. En voor wie analoog graag wat serieuzer aanpakt, schijnt er een nieuwe analoge spiegelreflex, volledig handbediend, op stapel te staan onder de naam Reflex. Binnenkort moet een en ander naar verluidt z’n neerslag vinden in een Kickstarter-project.

Lees ook:Lomo’Instant Wide: chique directklaarcamera
Lees ook:Be Instant Square or be square
Lees ook:Nieuw Kickstarter-project, nieuwe Lomo’Instant
Lees ook:Lomografie op z’n directklaar
Lees ook:Lomo’Instant nu al te bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.