De 100 invloedrijkste foto’s aller tijden

Uitgeverij TIME, bekend van het gezaghebbende TIME Magazine en diverse (foto)boeken, heeft een speciale site gewijd aan de honderd invloedrijkste foto’s aller tijden. Daaronder natuurlijk het ‘napalmmeisje’, onlangs nog van Facebook verwijderd op gezag van de socialemediazombies van Zuckerberg, maar ook onder andere ‘Che’ van Alberto Korda en, uit een recenter verleden, de spraakmakende Oscar-selfie van Bradley Cooper. Het is trouwens niet alleen maar nieuwsfoto wat de klok slaat. Hier vind je de complete top 100, en TIME zou TIME niet zijn als je niet een fotoboek met de hele serie en posters en dergelijke kon kopen.

Lees ook:DeGeneres laat Twitter op tilt slaan met selfie
Lees ook:EOS 5D Mark III heeft lichtlek
Lees ook:Zelfportretten en zeearenden
Lees ook:Snelle USB 3.0-sticks van SanDisk
Lees ook:Oudste fototijdschrift van Nederland verjongt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.