Nikon D5600: zoek de verschillen

In de onderste regionen van de spiegelreflexmarkt lijkt de vaart er een beetje uit, getuige ook de meest recente ‘middenklasser’ van Nikon. De D5600 lijkt als twee druppels water op z’n voorganger de D5500. Zo te zien zijn de ‘grootste’ verschillen de uitbreiding van de draadloze functionaliteit met SnapBridge en extra functies voor het aanraakscherm. Je kunt ook time-lapsefilms met de D5600 maken. En verder is er nog de prijs, want de goedkoopste kit (met 18-55 mm VR) gaat 849 euro kosten. Da’s toch dik 150 euro meer dan de D5500 momenteel doet. Teken aan de wand is dat de D5600 niet eens in de Verenigde Staten wordt geïntroduceerd; hier kunnen liefhebbers ‘m vanaf eind deze maand kopen.

Lees ook:Instapversie Fujifilm X-Pro1 op komst
Lees ook:Vernieuwde telezoom en tilt&shiftlens van Nikon
Lees ook:Pentax K-1 Limited Silver-editie
Lees ook:Groothoekzoom en fisheyelens van Olympus
Lees ook:Fotoboeken met korting bij MENDO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.