Inschrijving Viewbook Visual Storytelling Grant geopend

Portfoliosite Viewbook, sinds 2009 actief en gevestigd in Rotterdam, wil graag een steentje bijdragen aan de realisering van fotografische projecten, met name op het gebied van visual storytelling en nieuwe manieren om dit werk te laten zien en te delen. Daarom stelt Viewbook geld beschikbaar om een fotograaf, beeldkunstenaar of groep fotografen in staat te stellen diens werk te delen. De Viewbook Visual Storytelling Grant bedraagt maximaal de helft van de totale projectkosten bedragen, tot een maximum van 5000 dollar. Je kunt tot 31 december meedingen; op 1 maart 2017 wordt de winnaar bekendgemaakt. Hier vind je meer informatie.

Mijn collega’s van Photofacts Academy wezen me op een nieuwe 5DayDeal, met voor de liefhebber een paar duizend dollar aan onder meer Lightroom-presets, e-books en video-tutorials voor 97 dollar. Ik was er een beetje laat bij door ziekte, dus de vijf dagen zijn er inmiddels twee-en-nog-wat geworden. Geldig tot woensdagavond negen uur: hier vind je de virtuele goodiebag.

Lees ook:Viewbook Visual Storytelling Grant naar Guy Martin
Lees ook:Photo Academy Award publieksprijs
Lees ook:World Press Photo komt met online ‘fotoblad’ Witness
Lees ook:Viewbook: niet gratis, wel mooi
Lees ook:Agentschap en wedstrijd voor documentaire fotografen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.