100 likes, dus één daarvan valt in de prijzen

Nee, we zijn het niet vergeten… Indertijd bij de start van onze Facebookpagina hebben we beloofd dat we een mooi stukje analoge fotogeschiedenis zouden verloten bij het aantikken van de 100 likes. Het heeft even geduurd, maar die zijn binnen. Dus we doen wat we beloofd hebben! De komende dagen ga ik even m’n collectie uitmesten – het spul moet wél werken, natuurlijk, anders is de lol van korte duur – en prakkiseren over de vraag hoe de winnaar gekozen wordt. Ik ben geen notaris, dus het wordt waarschijnlijk een fotowedstrijdje voor m’n likers. Binnenkort hierover meer, dan weten jullie gelijk wat er te winnen valt!

Lees ook:World Press Photo…. gaat wel…
Lees ook:En de winnaar is …
Lees ook:Natuurfotowedstrijd: wie wordt de winnaar..?
Lees ook:IFL reikt publieksprijs uit
Lees ook:Wie is/wordt de beste fotograaf van Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.