Het meisje van 672 (710) K

Vanavond om vijf voor half acht op NPO 3 (Zapp): Het meisje van 672K, een documentaire van Mirjam Marks. Die 672K staat voor 672.000 volgers op Instagram, en voor een meisje van 16 is dat best veel… (Het zijn er trouwens inmiddels al 710.000, en na de uitzending van vanavond komt misschien wel het miljoen in zicht). Onder de nick Fetching Tigerss maakt de 16-jarige Annegien ontegenzeggelijk prachtige fotocollages. Maar de druk om te presteren én te blijven presteren is enorm, want een paar dagen niet posten wordt direct afgestraft met ‘ontvolgen’. En dan ligt ook nog de commercie op de loer… De artistieke en morele dilemma’s van jong talent in het Facebooktijdperk.

Lees ook:Fotografiebeurs Unseen donderdag van start
Lees ook:Foam Magazine Talent Issue 2016 en buitenexpo
Lees ook:Moordplekken en Feyenoord vs AS Roma in Fotostudio de Jong
Lees ook:Fotostudio de Jong bij de VPRO
Lees ook:Foam Talent Call 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.