Nederlands Fotomuseum blikt terug op goed jaar

De musea deden het goed afgelopen jaar, en het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam vormt geen uitzondering. Het afgelopen jaar trok het museum aan de Wilhelminakade bijna 90.000 bezoekers, waarmee het voormalige record uit 2014 (ruim 80.000) verbrijzeld werd. Publiekstrekkers waren onder meer Rotterdam in the Picture en de overzichtstentoonstelling van het werk vanLogo_Nederlands_Fotomuseum modefotograaf Horst P. Horst. Komend jaar komt onder anderen Ed van der Elsken in de spotlights te staan. Op naar de honderdduizend?

Lees ook:Nederlands Fotomuseum trekt ruim 80.000 bezoekers
Lees ook:Theo Baart – Werklust
Lees ook:Horst P. Horst – Photographer of Style
Lees ook:Rotterdam in the Picture
Lees ook:Ed van der Elsken – De Verliefde Camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.