Fotolijst op maat bij de HEMA

Sinds ik een A3+-printer heb, kan ik foto’s op 30 x 45 centimeter printen. Maar vind maar eens een leuke en niet te gek dure lijst waar zo’n foto in past. Meestal kom je uit op een lijst van 30 bij 40 centimeter, en dan moet er dus aan de lange kant een stukje van de foto af. Als je panoramafoto’s maakt, wordt het nóg lastiger.

Het gewoonste warenhuis van Nederland biedt uitkomst. Bij de HEMA kun je nu een fotolijst compleet met (acryl)glas exact op maat laten maken. Na anderhalve week kun je ‘m ophalen bij een filiaal naar keuze of – tegen meerprijs – thuis laten bezorgen. Je hebt keus uit een kleine vijftien verschillende uitvoeringen. Natuurlijk betaal je wat meer dan voor een ‘confectielijst’, maar de prijzen zijn nog alleszins redelijk. Klik op de banner hierboven voor meer informatie. Ook voor schilderijlijsten en spiegels op maat kun je bij de HEMA terecht.

Lees ook:Topfotografen thuis aan de muur
Lees ook:Fotoweek officieel van start!
Lees ook:Wie heeft de langste (teletoeter)…?
Lees ook:Nieuwe HEMA-albumsoftware voor Mac en Windows
Lees ook:Tip van de week: kerstkaart uit eigen atelier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.