Disneyland doet deur dicht voor selfiestick

Wie nog gauw even een selfie wil maken met een selfiestick in Disneyland Parijs, moet snel zijn. Op 1 juli gaat volgens diverse bronnen de poort voor dit fotografische verlengstuk voor smartphoneverslaafde narcisten dicht. In de parkverordering valt er nog niets over te vinden, maar verschillende liefhebbers van het genre trokken al verontrust bij Disney aan de bel.

Naar verluidt is het verbod voornamelijk geïnspireerd door veiligheidsoverwegingen: zo moest een achtbaan kennelijk al een keer een noodstop maken nadat iemand met zo’n ding had gezwaaid tijdens de rit. In de VS kom je het park eveneens niet meer in met een selfiestick. Ook in deze contreien worden selfiesticks op steeds meer plaatsen geweerd, waarbij musea het voortouw hebben genomen.

Lees ook:Gratis selfiestick bij het Kruidvat
Lees ook:FOTOrondreis Amerika!
Lees ook:Alvast in agenda: Veluwse Fotodag
Lees ook:Fotosafari Tanzania: interesse?
Lees ook:Aanstaande zondag Veluwse Fotodag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.