Klein beloont ‘fysieke’ klanten met ‘Afhaalvoordeel’

Bij elektronicaketen Klein – voorheen Foto Klein – zijn ze beslist niet wars van onlineverkoop. Ze hebben niet voor niets pas de Consumenten Award Internet Fotovakzaak van het Jaar van de Stichting Nederlandse Fotovakhandel gekregen. Maar Klein is groot geworden met ‘echte’ winkels (37 stuks), en zeker bij fotoapparatuur valt daar nog steeds veel voor te zeggen. Daarom krijgt de koper in de winkel de hele maand mei ‘Klein Afhaalvoordeel’: bij een camera in de vorm van een gratis basisworkshop fotografie, twee fotomagazines en gratis afdrukken.

Lees ook:Nieuwe Focus verschenen
Lees ook:Digitale fotografie voor dummies
Lees ook:Gratis fotoblad: Fotaal
Lees ook:Cinestill-film: echt of hoax?
Lees ook:Fujifilm Professional Service van start in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.