IJdele dief dankzij selfie met BN’er gepakt

Nieuw bewijs voor de stelling dat smartphonegebruik de hersens aantast. Een of andere onverlaat die de iPhone 6 van Omroep Brabant-verslaggever Jan Waalen had gestolen, gebruikte zijn nieuwe aanwinst voor een selfie met niemand minder dan topzwemster Ranomi Kromowidjojo, die hij op Schiphol – op weg naar veiliger oorden? – tegenkwam. Waalen had inmiddels de app ‘Zoek mijn iPhone’ in stelling gebracht, waarmee hij zijn telefoon – en dus de gauwdief – kon volgen. Zeker nadat deze trots de foto met de nietsvermoedende Kromowidjojo had gepost. De politie werd ingeseind en vatte de dief in Amsterdam in de kraag. Identificatie was dankzij de selfie niet zo moeilijk. Bij Omroep Brabant het hele verhaal.

Lees ook:Stieren, selfies en blote billetjes
Lees ook:Cameradieven met platte pet
Lees ook:Nederlandse persfotograaf opgepakt… in Nederland
Lees ook:Fotografie.blog op de radio
Lees ook:Selfie wordt stemfie in stemhokje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.