Moi aussi, je suis Charlie

Ik doe zelf niet aan Facebook of Twitter. Dan maar zo #JeSuisCharlie. Voor de rest sluit ik me aan bij de uitspraken van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam (overigens al na de even laffe moord op Theo van Gogh).

Naschrift (9 januari): bij die Joodse supermarkt, waar óók weerloze burgers lijken te zijn omgekomen, lagen zeker ook Mohammed-cartoons in de etalage… Ik zal die salafistenlogica nooit snappen. Bij de demonstratie gisteravond stond ik trouwens naast een moslima. En geen flauwe grappen over bomgordels alsjeblieft: als we zó gaan denken, krijgen de extremisten uit beide kampen pas écht hun zin.

Lees ook:Op visite bij Vivian Maier
Lees ook:Photoshop CC 2014 in de praktijk – II
Lees ook:Lightroom: importeren van beelden
Lees ook:Fotografisch geheugenverlies
Lees ook:Tip van de week: Photoshoppen met lagen

Eén reactie op “Moi aussi, je suis Charlie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.