Na LomoChrome Purple LomoChrome Turquoise

Na LomoChrome Purple is er nu LomoChrome Turquoise. Ondanks de naam is het in feite een ‘gewone’ negatieffilm, zij het eentje die standaard afwijkende kleurtjes geeft. Je kunt LomoChrome Turquoise nu al bestellen, terwijl de film pas in april 2015 leverbaar wordt. Dat lijkt een beetje voorbarig, maar er worden maar 5000 rolletjes geproduceerd. Dan ben je in elk geval op tijd voor een psychedelische lente, en in de tussentijd kun je (heel zachtjes) je altijd met Photoshop behelpen. Hier kun je bestellen, in kleinbeeld- en/of rolfilmformaat.

Lees ook:Photoshop CC 2015 is here!
Lees ook:Wegwerpcamera’s en directklaarfotografie met een roze bril
Lees ook:Alle Photoshop-fans verzamelen!
Lees ook:Nik Collection werkt ook als plug-in Photoshop 2018
Lees ook:Boek: Snelgids Photoshop Elements 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.