Nieuws en nieuwtjes van de week

De IFA in Berlijn staat weer voor de deur, gevolgd door de Photokina. Er wordt natuurlijk alweer druk gespeculeerd over nieuwe camera’s, onder andere van Fujifilm (naast een ‘X-Pro2′ is er nu ook een ‘X100T’ opgedoken), Canon (‘EOS 7D Mark II’, alweer) en Nikon. Bij Übergizmo hebben ze de hand weten te leggen op een persuitnodiging van Sony, die hoogstwaarschijnlijk een nieuwe smartphone-cameramodule à la de QX10/100 laat doorschemeren.

Wat er ook weer zit aan te komen, is BredaPhoto (11 september-26 oktober), dit jaar in het teken van Songs From the Heart. Wie zijn/haar eigen kunnen wil opkrikken: op 20 september zal MasterReview daar present zijn voor live portfolioreviews (wel vooraf inschrijven).

Lees ook:Laatste kans op deelname aan BredaPhoto 2018
Lees ook:BredaPhoto zet YOU in de spotlights
Lees ook:DxO begint nieuwe jaar goed
Lees ook:Sony QX1: smartphone krijgt APS-C-sensor en verwisselbare lens
Lees ook:BredaPhoto presenteert: mixing / Memory and desire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.