Studio Harcourt Paris in Close Up

Vanavond in AVRO’s Close Up: De glamour van Harcourt. Deze Parijse fotostudio bestaat op de kop af tachtig jaar, en vestigde al snel z’n naam met glamourportretten in zwart-wit van beroemdheden. Na de Tweede Wereldoorlog kwam die tijdloze glamour binnen bereik van iedereen. Ze zijn vandaag de dag nog steeds in bedrijf, aan de rue Jean Goujon in Parijs. Het geheim achter hun succes is vanavond te zien op Nederland 2, om kwart voor elf.

Lees ook:Midlife – Fotograaf Mark Uyl in Close Up
Lees ook:Modefotograaf Lindbergh in Close Up
Lees ook:Photokina 2012: de headlines
Lees ook:Carla Kogelman wint goud bij SO 2013
Lees ook:Cinestill-film: echt of hoax?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.