Fotograaf Erwin Olaf tekent voor nieuwe euromunten

Zoals insiders al lieten doorschemeren, is het ontwerp van de nieuwe generatie Nederlandse euromunten – met Koning Willem-Alexander op de ene zijde – van de hand van topfotograaf Erwin Olaf. Vandaag werden de nieuwe ontwerpen – én de naam van de ontwerper – officieel onthuld. Zeker is dat Olaf een opvallend ontwerp heeft afgeleverd met een duidelijke eigen signatuur. De munten komen vanaf de tweede helft van januari 2014 in omloop; meer informatie op de website van de Koninklijke Nederlandse Munt.

Lees ook:Erwin Olaf fotografeert Introdans
Lees ook:Nieuw officieel portret koningin Máxima onthuld
Lees ook:Post E.O.
Lees ook:Erwin Olaf wint Johannes Vermeer Prijs
Lees ook:De wereld van Erwin Olaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.