Nobody LIKES me (snif…)

Een verzoekje van onze afdeling Sociale Media: of ik nog even mijn speciale Facebook-pagina onder de aandacht wil brengen. Dat doe ik uiteraard graag, alleen al omdat de gevolgen anders niet te overzien zijn (onze mascotte op onderstaande foto ziet er hongerig uit…). Bij dezen dus, enne: zodra ik 100 likes binnen heb, verloot ik een mooi stukje analoge geschiedenis onder mijn fans! Nee, niet de redacteur van dit blog zelf…

Lees ook:100 likes, dus één daarvan valt in de prijzen
Lees ook:De Fotografie.blog.nl retrofotowedstrijd
Lees ook:Een nieuwe lente, een nieuw gezicht
Lees ook:Renate Oskam wint retrofotowedstrijd
Lees ook:Fotograferende schrijvers v.v.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.