Doe mee aan het grootste familiealbum van Nederland!

Van 20 tot en met 29 september vindt de eerste editie van Fotoweek plaats. Het thema daarvan is Kijk! Mijn Familie. In het tijdperk van internet 2.0 en social media kan dat natuurlijk niet zonder een flinke dosis publieksparticipatie. Daarom wordt heel Nederland uitgenodigd om mee te werken aan Het Grootste Familiealbum van Nederland. Na afloop zal dit album worden opgenomen in de collectie van het Nationaal Archief, zodat toekomstige generaties een goed beeld krijgen van de Nederlandse familie anno 2103.

Uploaden van je familieportret kan vanaf heden via www.grootstefamiliealbum.nl. Voor de deelnemers aan deze samen met de HEMA opgezette campagne vallen mooie prijzen te winnen. Bovendien krijgt elke deelnemer 20 procent korting op een eigen familiealbum of canvasprint bij de HEMA.

Lees ook:Fotoweek – de finale
Lees ook:Het beeld van Nederland: doe mee!
Lees ook:Kussers krijgen korting op Valentijnsdag
Lees ook:Fotoweek komt eraan!
Lees ook:HEMA introduceert #mobileprint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.