Meld Misdaad Anoniem – in woord en beeld

Bij Meld Misdaad Anoniem kun je binnenkort niet alleen telefonisch een melding doen over strafbare feiten zonder je eigen identiteit prijs te geven, maar ook beeldmateriaal ter beschikking stellen. Volgens diverse nieuwsbronnen kun je op korte termijn via de website ook je foto’s en filmpjes uploaden, eveneens volledig anoniem. Veel particulieren die met hun telefooncamera een misdrijf hebben vastgelegd, schijnen namelijk huiverig te zijn om dit materiaal rechtstreeks aan de politie toe te spelen. Al is ‘anoniem’ met het oog op het alwetende PRISM tegenwoordig een relatief begrip…

Lees ook:Instagram: 800 mln gebruikers en ‘lief zijn voor elkaar’
Lees ook:Hoe goed ben je in het herkennen van beeldmanipulatie? Test het zelf!
Lees ook:Tip van de week: sluimerstand
Lees ook:Natuur in beeld
Lees ook:Beeldbewerkers scoren hoog in App Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.