Instagram waarschuwt Madonna nog één keer

Instagram is overgenomen door de fatsoensrakkers van Facebook, en dat zullen we weten… Niemand minder dan Madonna – de zangeres dus – kreeg een brandmail van Instagram of ze geen aanstootgevende foto’s van zichzelf op haar Instagram-account wilde plaatsen, of foto’s die ze niet zelf had gemaakt. Anders kon haar account wel eens van het ene moment op het andere geblokkeerd worden.

In het eerste geval ging het om een close-up van Madonna’s decolleté; in het tweede om wat oude concertfoto’s en staatsieportretten. Madonna is niet iemand die zich laat vertellen wat ze wel en niet moet doen, dus de bewuste vermaning ging meteen online en de gewraakte foto’s staan er nog steeds. O ja, de popdiva heeft ruim 160.000 volgers. Benieuwd wat de volgende zet van Instagram is…

Lees ook:Madonna naakt: kostbare foto
Lees ook:Instagram telt 100 miljoen gebruikers
Lees ook:Instagram zwicht voor gebruikerskritiek
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes uit fotoland
Lees ook:Kees Tabak – No More Heroes

0 reacties op “Instagram waarschuwt Madonna nog één keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.