Wit pak!

Na wat vroege sneeuw vlak na Sinterklaas, gevolgd door een bijna tropische kerst, lijkt de vorst dan nu eindelijk het land in z’n greep te gaan krijgen. Gisteren vielen er al de nodige witte vlokken uit de hemel, en vandaag lag er – bij mij in de buurt althans – een stevig pak sneeuw.

Op de foto hiernaast is het water nog open, maar dat kan de komende dagen snel veranderen. Met temperaturen die ook overdag onder het nulpunt blijven, kunnen de schaatsen overal uit het vet. Pak jezelf goed in tegen de vrieskou en let erop dat je camera niet nat wordt – tenzij deze (spat)waterdicht is natuurlijk.

Last but not least: loop, fiets of rijd een beetje voorzichtig – het is hier en daar best glad! Een ongeluk zit in een klein hoekje, en op een paar survivaltochtmodellen na kunnen de meeste camera’s slecht tegen een smak.

Lees ook:Water!
Lees ook:Toch nog mooie winterplaatjes..?
Lees ook:Tip van de week: een winters dagje eropuit
Lees ook:Mooie schaatsfoto’s naar NOS
Lees ook:Hoera, het sneeuwt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.