Gelooft Kodak écht nog in analoog?

De legendarische Kodachrome-diafilm ging een paar jaar geleden uit productie. De andere Kodak-diafilms zijn inmiddels niet langer verkrijgbaar of worden uitgefaseerd. Het is niet ondenkbaar dat de hele filmrolletjestak van het ooit oppermachtige Kodak in de uitverkoop gaat om de financiële nood van het moederbedrijf te lenigen. En uitgerekend op dit moment brengt Kodak een nieuwe versie van z’n gratis iPhone- en iPad-app uit om professionele gebruikers te vertellen welke Kodak-film ze moeten gebruiken, waar ze die kunnen kopen en vooral: waar ze deze naderhand kunnen laten ontwikkelen. Een laatste stuiptrekking, of gelooft Kodak na het mislukte digitale camera-avontuur nog steeds in een tweede leven voor analoog..?

Lees ook:Kodak terug als cameramerk
Lees ook:Kodak verkoopt sensordivisie
Lees ook:Kodak stapt uit de fotobusiness
Lees ook:Terug van weggeweest: Kodak Ektachrome
Lees ook:Digitaal uit het gele doosje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.