Fashion&Foam

Met een topjaar achter de rug blijft fotografiemuseum Foam maar uitbreiden. Nieuwste aanwinst is &Foam, een unieke winkel in de Vijzelstraat die op donderdag 26 januari z’n deuren opent. In deze conceptstore zullen onder meer (vintage) boeken, posters, limited editions, muziek, T-shirts en tassen verkrijgbaar zijn, terwijl ook de galerie Foam Editions hier een nieuwe plek krijgt.

Na de opening zal &Foam allereerst in het teken staan van de combinatie fotografie en mode, met werk van onder anderen Anouschka Blommers & Niels Schumm en Philippe Vogelenzang plus oud-studenten van de Rietveld Academie. Medio april neemt het thema Music&Foam het stokje over. Na de officiële opening op 26 januari is &Foam aan de Vijzelstraat 78 dagelijks geopend van 10 tot 6, behalve op maandag en zondag (12-6) en donderdag (10-9).

Lees ook:Fashion &Foam
Lees ook:Hedendaagse stillevens in Foam
Lees ook:Filmmaanden bij &Foam
Lees ook:Foam Magazine presenteert Talent 2011
Lees ook:Foam opent filiaal bij Museumplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.