Meeslepende film over controversiële fotografe

Fotografie.blog geeft vrijkaartjes weg

Irina Ionesco (1935) is een beroemde kunstfotografe. Die status heeft ze voor een belangrijk deel te danken aan haar dochter Eva, die al op heel jonge leeftijd werd ingezet als model. En dat voor op z’n zachtst gezegd nogal volwassen foto’s.

Eva Ionesco heeft nu haar eigen jeugd verfilmd, onder de veelzeggende titel I’m not a F**king Princess (in veel andere landen verschijnt de film onder de naam My Little Princess). Vanaf 12 januari te zien in de bioscopen, met niemand minder dan Isabelle Huppert in de huid van Irina en Anamaria Vartolomei als haar dochter. En, nu komt het mooiste, wij mogen van distributeur Cinemien tweemaal twee vrijkaartjes weggeven… Hier vind je de trailer en kun je binnenkort zien of deze film bij jou in de buurt draait.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op twee vrijkaartjes, is je naam plus adresgegevens vóór 7 januari mailen naar dit mailadres, vergezeld van het antwoord op de volgende vraag. Welke spraakmakende arthousefilm bracht Cinemien eind jaren negentig uit die vanwege het F-woord in de titel eveneens in veel landen onder een tammere naam moest worden vertoond?

Lees ook:Tip van de week: gratis naar de film
Lees ook:Ata Kandó – I Shall Use My Time
Lees ook:Fashion film rond topmodel van FotoFloor
Lees ook:‘Dedicated’ – Portraits by Marie Cécile Thijs
Lees ook:Win een fotoshoot met lifestylefotografe

0 reacties op “Meeslepende film over controversiële fotografe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.