Randnieuws van de week

Voor de nieuwe Sony Alpha-camera’s A65 en A77 zijn alweer firmware-updates uitgebracht. In eerste instantie alleen in Azië; Nederlandse bezitters (voor zover die er zijn – beide modellen zijn voor zover ik weet nog niet eens via de officiële kanalen verkrijgbaar) moeten nog even wachten. Ook Panasonic biedt firmware-updates aan voor verschillende types systeemcamera’s, terwijl Apple Aperture 3.2 heeft uitgebracht.

Een Nikon-fabriek in Thailand, waar onder meer goedkopere digitale spiegelreflexen en lenzen worden geproduceerd, heeft schade opgelopen bij de recente overstromingen. De productie is tot nader order stilgelegd. Update: ook Sony kampt in Thailand met vergelijkbare problemen.

Lees ook:Firmware-updates voor Metz- en Nissin-flitsers
Lees ook:Nieuwe firmware voor drie Canon camera’s
Lees ook:Nikon herstelt zich van natuurrampen
Lees ook:Firmware-updates voor filmers
Lees ook:Firmware-updates voor Nikon-spiegelreflexen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.