Nikon helpt aspirant-partyfotografen op weg

Gratis advies van celebrityfotograaf Jeff Kravitz

Volgens Nikon is de nieuwe Coolpix S9100 compactcamera ideaal voor partyfotografie, met zijn indrukwekkende 18x zoomobjectief, beeldstabilisatie, bewegingsdetectie en ruisarme ‘backlit’ CMOS-sensor met 12 megapixels. Als je een en ander zelf eens in de praktijk wilt uitproberen, kom je beslagen ten ijs met de tips van de Amerikaanse celebrityfotograaf Jeff Kravitz voor de beste zomerse party- en festivalfoto’s. Met zijn ruim 25 jaar ervaring in het fotograferen van celebrityparty’s en Hollywood-prijsuitreikingen weet hij als geen ander hoe je de beste plaatjes krijgt. Van de voorbereiding tot de finishing touch.

Benieuwd naar het advies van de meester? De complete lijst met tips kun je downloaden door op Top tips van Jeff Kravitz te klikken.

Lees ook:‘Breedbeeld’ achterop nieuwe Canon
Lees ook:Nikon D90: gidsje voor onderweg
Lees ook:Tokina AT-X 14-20 mm F 2 PRO DX
Lees ook:Jong geleerd…
Lees ook:Aan alles komt een eind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.