Naarden stevent af op bezoekersrecord

Dit weekend is het slotweekend van het FotoFestival Naarden. Over de drukte heeft de organisatie niet te klagen: terwijl de teller vorige keer op 12.500 bleef steken, werd dit jaar gisteren al de 20.000e betalende bezoeker geregistreerd. “Op naar 25.000?”, klinkt het al op Twitter.

Minder is dat sommige ongenode nachtelijke bezoekers niet met hun vingers van het tentoongestelde werk kunnen afblijven. Op de foto (klik hier voor de originelen) de lege plek op de ondergelopen vestingwal, naast de matroos van Joost van den Broek. Het gaat om een foto van Ingrid Baars. Ook een portret van Ben Saunders door Govert de Roos is ontvreemd. Uiteraard zien de organisatie en de politie tips over het gestolen werk en/of de daders graag tegemoet.

Lees ook:Joost van den Broek wint Zilveren Camera 2011
Lees ook:Volkskrant Magazine in teken Naarden
Lees ook:Portret Talibanslachtoffer World Press Photo
Lees ook:Let’s Face It: FotoFestival Naarden
Lees ook:Goed Volk op Dag van de Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.