Elfen fotograferen

Het evenementenseizoen is weer begonnen. Dit weekend wedijverde een aantal zeer fotogenieke evenementen om de aandacht, waaronder het Bloemencorso van de Bollenstreek en natuurlijk de jaarlijkse Elf Fantasy Fair op kasteel De Haar in Haarzuilens. Daar was het een gezellige drukte van jewelste, met elfen in alle soorten en maten, ridders en jonkvrouwen, heksen, vampiers, trollen en natuurlijk fotografen (in aflopende volgorde van maatschappelijk aanzien).

Dat laatste is een grapje natuurlijk, want bijna iedereen was maar al te graag bereid om te poseren. Zeker wanneer je jouw ‘modellen’ een foto voor de moeite belooft – en dat lijkt me in zo’n situatie niet meer dan vanzelfsprekend.

Sommige fotografen hadden trouwens ook hun trouwe kiekkast voor de gelegenheid in een ‘steampunk’ jasje gestoken, zoals bijgaande foto bewijst. Wie het gemist heeft en niet tot volgend jaar kan wachten: medio september vindt een najaarseditie plaats in Arcen.

Lees ook:Tip van de week: zomertijd
Lees ook:Stieren, selfies en blote billetjes
Lees ook:Fotografische afko’s (2) – XMP
Lees ook:Tip van de week: trillingsvrij
Lees ook:Peter Lindbergh zet Rotterdam op z’n kop

2 reacties op “Elfen fotograferen

  1. Kelly

    Hey dat is mijn foto! (elf bovenin) Bedankt voor het plaatsen hier.:) EFF was geweldig.

      /   Beantwoorden  / 
  2. VCA

    Lijkt me gezellig tussen al die elfen. Volgende keer ben ik aanwezig met mijn camera..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.