Fotograaf Joep Lennarts vermist

Sinds vrijdag 25 februari wordt fotograaf Joep Lennarts [53] uit Den Bosch vermist. Die dag is hij ’s ochtends tussen 04.00 en 08.00 uur vanaf zijn huisadres vertrokken. Rond 08.30 uur hebben voorbijgangers zijn auto (een zilveren Opel Omega) zien staan op het fietspad bij de Hedelse brug nabij Café Treurenburg. Sindsdien ontbreekt elk spoor van Joep.
Wie informatie heeft over Joep z’n mogelijke verblijfplaats of hem na vrijdag 25 februari 04.00 uur heeft gezien, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie: 0900 – 8844. Voor meer informatie klik hier.

Lees ook:In memoriam Joep Lennarts (1958-2011)
Lees ook:Natuurfototentoonstelling in Roosendaal
Lees ook:Natuurfoto’s in Roosendaal
Lees ook:HEMA vernieuwt albumsoftware en geeft korting
Lees ook:Zelfportretwedstrijd voor creatieve pioniers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.