Zes ton extra voor Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam krijgt een extra financiële bijdrage van 600.000 euro van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Deze bijdrage is afkomstig uit het Wertheimer Fonds, en toegekend op advies van de gelijknamige stichting. Met het extra geld kan het Nederlands Fotomuseum de komende jaren innovatieve en experimentele fotoprojecten financieren, teneinde de eigen positie verder uit te bouwen. Het geld is dubbel welkom omdat de huidige regering het mes in het kunst- en cultuurbudget heeft gezet.

Lees ook:Nederlands Fotomuseum zoekt nieuwe vrienden
Lees ook:Kerstactiviteiten in fotomusea
Lees ook:Nederlands Fotomuseum kleurt WIT
Lees ook:Nederlands Fotomuseum krijgt vintageprints Peter Martens
Lees ook:Theo Baart – Werklust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.