Uitwaaien in het Gooi

Nu de pannen van het dak waaien, zijn fototripjes in de buitenlucht misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar als het wat mooier weer is, is een tochtje naar Hilversum of Laren een aanrader voor liefhebbers van architectuur. Dudok, ontwerper van het hiernaast afgebeelde monumentale raadhuis, heeft op veel plaatsen zijn stempel gedrukt. Maar ook de boerderijen en de villa’s zijn een foto waard.

Gooise Uitjes organiseert stadswandelingen en fietstochten door de omgeving. Ideaal voor een uitstapje in groepsverband, bijvoorbeeld met de fotoclub! En wie weet loop je onderweg nog een paar Gooische Vrouwen tegen het lijf…

Lees ook:Fotoalbum zoals jij het wenst
Lees ook:Tip van de week: fotoclubbing
Lees ook:Melissa Scholten: Alter Ego
Lees ook:Inspirerende vrouwen in beeld
Lees ook:Tip van de week: Photoshop of..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.