Via Bol.com bestellen bij de concurrent

Het gaat Bol.com voor de wind. Na een succesvol offensief tegen de Elektro Toppie Toppies van deze wereld heeft de mediareus ruimhartig besloten om zich ook als bemiddelaar voor andere bedrijven op te werpen. Voor allerlei elektronica, waaronder fotoapparatuur, kun je vanaf heden via Bol.com ook je bestelling bij zo’n partnerbedrijf doen.

In sommige gevallen kan ‘vreemdgaan’ flink schelen in de prijs. Zo kun je op de eigen site vernemen dat een populaire spiegelreflex bij de concullega voor ruim honderd euro minder te halen valt. Maar de webwinkel dankt z’n populariteit natuurlijk niet alléén aan de prijs. En bemiddelt uiteraard ook niet voor niets.

Lees ook:Prijsverhoging Creative Cloud in UK
Lees ook:Spiegelreflex bij lezers nog altijd nummer één
Lees ook:Speciale editie voor de Sint en korting voor de Kerstman
Lees ook:Nikon D850: drie camera’s ineen
Lees ook:DSLR nog lang niet dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.