Winnaars National Geographic Junior Fotowedstrijd

National Geographic is altijd op zoek naar nieuw talent. Vandaar dat er naast een speciale website voor de jeugd ook een aparte fotowedstrijd is voor jonge fotografen. Die leverde dit jaar meer dan 2000 inzendingen op. De negen genomineerden mochten mee in het vliegtuig. Op drie kilometer hoogte werd onthuld wie de winnaars waren. De geplande parachutesprong kon door het slechte weer helaas niet doorgaan, maar de kinderen kregen een tegoedbon voor een andere keer.

Bastiaan Sizoo (13) sleepte in de categorie Mens de hoofdprijs in de wacht. In de categorie Dier ging Jenny Huizing (13) met de eer strijken, terwijl Laura Overheul (14) won in de categorie Landschap.

Alle drie de winnaars krijgen een vakantie ter waarde van 1500 euro. Daarnaast dingen ze mee in de internationale editie van de National Geographic Junior fotowedstrijd. Van harte gefeliciteerd allemaal… en dat we in de toekomst nog maar veel van jullie mogen zien en horen!

Lees ook:National Geographic Fotowedstrijd 2011 groot succes
Lees ook:National Geographic Junior Fotowedstrijd 2017 groot succes
Lees ook:Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2010
Lees ook:Fotowedstrijd National Geographic
Lees ook:National Geographic Fotowedstrijd 2017

Eén reactie op “Winnaars National Geographic Junior Fotowedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.