Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2010

De vierde editie van de National Geographic Fotowedstrijd was een groot succes. Er kwamen bijna 21.000 inzendingen binnen, wat deze wedstrijd de grootste in zijn soort maakt in Nederland en België. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking in het Koninklijk Instituut voor de Tropen werden de winnaars bekendgemaakt: Robin Utrecht in de categorie Mens, Jonny Verheyden in de categorie Dier, Wijnand van Till in de categorie Landschap en Annemarijne Bax in de nieuwe categorie Nederland Waterland. Alle prijswinnaars bij dezen van harte gefeliciteerd!

Het novembernummer van National Geographic Magazine, met daarin natuurlijk de winnende foto’s, ligt vanaf donderdag in de winkel. Dit jaar wordt ook gevierd dat de Nederlands/Belgische editie tien jaar bestaat.

Lees ook:National Geographic Fotowedstrijd 2011 groot succes
Lees ook:Winnaars National Geographic Junior Fotowedstrijd
Lees ook:National Geographic Fotowedstrijd 2017
Lees ook:Fotowedstrijd National Geographic
Lees ook:National Geographic Junior Fotowedstrijd 2017 groot succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.