Een accuboor, verf… en een studioflitser

Een coffeeshop die roesmiddelen verkoopt in plaats van spul waar je wakker van wordt. En vervolgens haal je iets bij de drugstore tegen de kater… Ook de fotografie ontsnapt niet aan het fenomeen branchevervaging. Na afdrukken van de supermarkt zijn er nu studioflitsers van de bouwmarkt. Zoals bijgaande illustratie van de Praxis-site bewijst, waar het setje broederlijk naast een blokhut prijkt. Ditmaal uitsluitend te bestellen via de webshop, maar ik herinner me dat ik die setjes een jaar of wat terug ook in de winkel heb zien staan. Toen waren ze in een handomdraai uitverkocht, hoewel je zulke setjes ook bij de (online) fotohandel kunt kopen. Dus niet getreurd indien je achter het net vist. Het spreekt bijna vanzelf dat je geen écht professioneel spul kunt verwachten voor zo’n prijs, maar voor een incidentele portret- of modelsessie hoeft dat geen onoverkomelijk bezwaar te zijn.

Lees ook:Tip van de week: analoog op een koopje
Lees ook:Fotospullen huren en verhuren via Lumutar
Lees ook:Tip van de week: regenachtige dagen
Lees ook:Twintigjarig Kamera Express trakteert op taart
Lees ook:Peter Lindbergh zet Rotterdam op z’n kop

Eén reactie op “Een accuboor, verf… en een studioflitser

 1. Marja

  lijkt me juist een erg leuk apparaat, heb ze inderdaad ook al eens gezien herinner ik me, toch een keer uitproberen

  gr
  Marja
  http://www.goedhuysverf.nl

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.