Een nieuwe lente, een nieuw gezicht

WelkomEven voorstellen: mijn naam is Raymond Harper. Met ingang van vandaag blog ik op blog.nl -waar anders ..? – over het onderwerp ‘fotografie’. Zelf zit ik al zo’n twintig jaar ‘in het vak’, zij het slechts bij vlagen beroepsmatig. Na mijn studietijd – waarbij ik onder meer een fotografieopleiding heb gevolgd – kwam ik vooral in de schrijverij terecht. Maar als gevorderd amateur en medewerker van een groot fotoblad hoop ik iedereen die in fotografie geïnteresseerd is, des te beter van dienst te kunnen zijn!

Welkom dus op dit blog, en ik hoop natuurlijk ook veel van júllie te horen! Want als er in de fotografie één waarheid als een koe is, dan is het wel dat je leert van elkaar. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je een reactie achterlaten of een mailtje sturen naar [email protected]

Lees ook:Weer in de lucht
Lees ook:Nieuwe rubriek: Op de korrel
Lees ook:Win een Thule-cameratas met je winterfoto!
Lees ook:Fotografie Blogs top tien (en verder)
Lees ook:Speciale EOS-dag voor gebruikers en liefhebbers

2 reacties op “Een nieuwe lente, een nieuw gezicht

 1. Elja Trum

  Ha Raymond,
  Leuk te zien dat jij hier het stokje overneemt!
  Succes ermee!

  Elja

    /   Beantwoorden  / 
 2. Raymond Harper

  Ha Elja,

  Bedankt: we doen ons best! :-) We spreken elkaar!

  Raymond

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.