Alles in beeld? Nergens voor nodig!

© Patrick Post | Sportstation

Veel beginnende fotografen maken twee basisfouten. 1. Het hoofdonderwerp steevast in het midden en 2. Het gekozen onderwerp moet er vooral in zijn geheel op. NIET doen: fotograferen wordt dan zoveel interessanter.

Neem deze (sport)foto, enkele dagen geleden in Trouw. Het is de schaatser Kramer, die naar zijn vierde wereldtitel allround glijdt. Maar kijk eens wat we van Kramer maar zien. En welk een spanning dat oproept! De benen van de schaatser erachter maken nog eens extra duidelijk dat het hier om  schaatsen gaat!

Prachtig werk van Patrick Post, Sportstation.

Lees ook:Mooie schaatsfoto’s naar NOS
Lees ook:Herhaling, herhaling, herha….
Lees ook:Femke fotogenieker dan Mark
Lees ook:Compositie: leer kijken!
Lees ook:Anders kadreren: wie durft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.