Foto Konijnenberg op Twitter

Foto Konijnenberg actief op twitter

Twitter – een soort sms’en via internet, max. 140 tekens per bericht – is al direct in het begin omarmd door een groot aantal fotografen en fotojournalisten. Logisch en terecht: twitter is een snel en ongecompliceerd medium waarmee je snel informatie kunt verspreiden en vergaren.

Ik twitter zelf al behoorlijk lang (@willemlaros) maar zie nu dat ook anderen de – commerciële – waarde ervan gaan inzien. En ja, er zijn heel veel fotografen actief op twitter: dat alleen al is een bron van genoegen en informatie.

Nieuw is dat steeds meer bedrijven de waarde van twitter gaan inzien. Zo heeft recent Foto Konijnenberg een twitteraccount aangemaakt. Slim en nuttig om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en activiteiten.

Nog niet actief op twitter? Neem van mij aan dat alle communicatie steeds meer on line zal plaatsvinden. Twitter is één van de vormen. Daar kun je maar beter bijzitten, denk ik dan. Al is het maar om te weten hoe het werkt.

Lees ook:Standaardreglement voor fotowedstrijden
Lees ook:Twitter: ook leuk voor fotografie-contacten
Lees ook:Tentoonstelling landschapsfoto’s Willem Laros
Lees ook:Instagram populairder dan Twitter
Lees ook:Twitter als ‘fotojournalistiek’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.